Wikheim scoret i Allsvenskan-premieren

Gustav Wikheim ble viktig da Djurgården startet gulljakten i Allsvenskan med 3–1 hjemme mot Brommapojkarna. Han sto for både mål og assist i lørdagskampen.
Hokksund-mannen var innblandet i alle Djurgårdens scoringer i serieåpningen. Han bidro i offensiven som ga ledelse etter et drøyt kvarter, og like før pause doblet han til 2–0.
Wikheim kunne enkelt trille ballen i mål etter at Brommapojkarna aldri fikk kontroll på et innlegg. Tidlig i andre omgang la han opp til 3-0-målet ved å slå ballen inn i straffefeltet, og der sto Hampus Finndell klar til å trykke inn sin andre scoring for kvelden.
Det var også en annen nordmann som bemerket seg for hjemmelaget. Oliver Berg hadde den målgivende pasningen på Finndells 1-0-scoring. Han ble hentet fra Kalmar etter fjorårets sesong.
Før seriestarten har mange aviser og fotballeksperter i Sverige pekt ut Djurgården som gullfavoritt. I fjor ble Häcken mester for første gang, og Per-Mathias Høgmos lag starter tittelforsvaret borte mot Elfsborg mandag.