Når er det nok?

Jeg har vært sammen med henne i to år, og vet ikke om jeg klarer mer. Når hun møtte meg, var hun ingenting. En flott jente, snill, sosial, det meste jeg verdsetter rundt en partner, men hun var 26 år, bodde hos sin mor, eide ikke nåla i veggen, var så langt unna livet hun … Les mer

Har jeg kvinneskrekk?

Sitter å tenke så ofte over hvor tøft og urettferdig det er å være mann. Alt handler for det meste om kvinner. Ja det blir gjort innsats for å forbedre menns liv men ikke i samme grad som kvinner. Bare ta kjønnspoeng for eksempel der kvinner får langt flere kjønnspoeng enn menn og til og … Les mer

Feabie

Noen som har profil på Feabie? Lett å komme i kontakt med norske damer der? Anonymous poster hash: 7b816…c52

Hvordan få venner på nytt studested?

Hei, jeg har gjennom hele barndommen alltid vært litt sjenert. Da jeg var rundt 14-15 utviklet jeg sosial angst og gikk til behandling og ble medisinert pga dette. Jeg føler ikke at jeg har sosial angst nå lenger (24 år), men tror jeg har glemt litt hvordan man får venner.   Jeg har de siste … Les mer

"vil ikke ødelegge vennskapet"

Hei, er blodig forelsket i ei jente som gang etter gang sier hun ikke vil gå videre fordi hun ikke vil ødelegge vennskapet. Jeg har gjort intensjonene mine klare fra første gang vi møttes, og et vennskap har jeg null interesse av. Vil derfor si klart ifra snarest mulig til henne at hennes vennskap er … Les mer