Lillehammer møter Oilers i NM-finalen i ishockey

Seriemester Lillehammer tok seg enkelt til kvinnenes NM-finale etter å ha slått Storhamar 7–1 lørdag. Der blir Stavanger Oilers motstander.
Final-4-helgen i kvinnenes norgesmesterskap blir spilt i Furuset Forum i Oslo. Etter en målløs åpningsperiode tok Storhamar ledelsen 1–0 ved Hanna Olsen, men seriemester Lillehammer slo tilbake med fire mål fra Andrea Grinnbo, Josefine Engmann, Thea Rustbakken og Ella Morken. Alle scoringene kom i midtperioden.
Engmann satte sitt annet mål til 5-1, mens Emma Fladmo og Morken økte forspranget ytterligere etter den siste pausen.
I lørdagens andre semifinale var det Stavanger Oilers som gikk av med seieren mot Hasle-Løren. Scoringer av Silje Gundersen og Sinja Paurat mot slutten av tredje periode sikret 5–3 og avansement for Oilers. Stillingen var 3–3 da et kvarter gjensto.