Ryersons Dortmund smadret etter keeperblemme: – Det er tidenes tabbe

Les hele artikkelen

Kampen var bygget opp som et møte mellom giganter, som kjemper om Bundesliga-troféet.
Bare ett poeng skilte fra Dortmund ned til Bayern München, i det som var Thomas Tuchels første kamp som manager.
Allerede etter 23 minutter var omtrent all spenning borte vekk. På eget gress ydmyket Bayern rivalene, og etter halvspilt første omgang sto det 3-0.
Det første etter en enorm keepertabbe, som startet med en lang gjennombruddspasning fra midtstopper Dayot Upamecano
Ballen nådde ikke en lagkamerat, men da Gregor Kobel skulle klarere forsvant ballen under beinet hans og inn i nettet.
Dermed endte det med en scoring fra 60 meteres hold for Upamecano.
– Det er tidenes tabbe. Det er helt forferdelig, kommenterte Eivind Bisgaard Sundet for Viaplay.
Senere økte Thomas Müller ledelsen to ganger før pause. Etter sidebytte la Kingsley Coman på til 4-0, før et straffespark fra Emre Can pyntet på resultatet før slutt.
Et brutalt nederlag for Julian Ryersons Dortmund. Nordmannen ble byttet ut i pausen.