«United-dødaren» om trykket etter drømmemålet: – Har ikke kunnet bruke mobilen

Les hele artikkelen

Telefonen til FC Københavns supertalent Roony Bardghji har knapt stått stille etter at han scoret vinnermålet mot Manchester United i mesterligaen.
Den svenske 18-åringen har hatt et enormt trykk på seg etter FCKs sensasjonsseier tidlig i november. Bardghji ble matchvinner i den elleville 4-3-kampen.
– Jeg har nesten ikke kunnet bruke mobilen på grunn av alle meldingene, men jeg prøver å ikke la det påvirke meg for mye, sier Bardghji til det svenske nyhetsbyrået TT.
18-åringen startet karrieren i Malmös ungdomsavdeling, men meldte i 2020 overgang til FCK. Siden har han blitt den yngste til å debutere og score i den danske toppdivisjonen, og den yngste til å spille i conferenceligaen.
Bardghji har ennå til gode å debutere for det svenske A-landslaget. I etterkant av United-kampen var han svært frustrert over å ikke bli tatt ut. Janne Andersson gikk nylig av som svensk landslagssjef etter fiaskoen i EM-kvalifiseringen. Bardghji tror og håper at det kan styrke hans sjanser.
– Det er en drøm så klart. Jeg har alltid sagt at jeg vil spille for Sverige og jeg håper å få gjøre det snart. Forhåpentlig kommer det inn en landslagssjef som kan forandre litt på tingene, sier han.
(©NTB)