Guardiola om anklagene: – Vi skal kjempe mot dette

Les hele artikkelen

Manchester City-manager Pep Guardiola mener at Premier Leagues etterforskning av klubben er drevet frem av andre toppklubber. Guardialo mener klubben er forhåndsdømt og at de er uskyldige i saken der de blir anklaget for over 100 regelbrudd.
– Heldigvis bor vi i et land der alle er uskyldige inntil det motsatte er bevist. Vi skal kjempe mot dette. Vi beviste at vi var helt uskyldige i saken med Uefa. Hvorfor skulle jeg ikke tro det samme nå? sa spanjolen foran lørdagens hjemmekamp mot Aston Villa i Premier League.
Manchester City at anklagene er grunnløse.
Klubben etterforskes for mulige regelbrudd fra 2009/10-sesongen og frem til og med denne sesongen. Blant annet etterforskes klubben for å ikke ha oppgitt en fullstendig liste over godtgjørelser til både spillere og manager i flere sesonger og for å ha levert informasjon som gir et feilaktig bilde av klubbenes økonomiske situasjon
– Vi tror at vi har gode advokater og vi kommer til å forsvare posisjonene vår. Tiden vil vise hva som skjer, fortsetter spanjolen som har kontrakt med City til sommeren 2025, sier Guardiola.