Casper Ruud slapp unna regnkaos i Paris – enkelt videre i Roland-Garros

Les hele artikkelen

Casper Ruud Ruud (25) fikk en behagelig vei til 2. runde i Grand Slam-turneringen Roland-Garros tirsdag. Felipe Meligeni Alves (26) ble slått i strake sett.
Ruud avanserte med sifrene 6-3, 6-4, 6-3.
I kampens siste game vartet Ruud blant annet opp med et slag mellom egne bein og en stoppball motstanderen var sjanseløs på å nå. Etter en time og 55 minutter var han videre til 2. runde.
Der venter Alejandro Davidovich Fokina for Ruud. Spanjolen slo Ruud i Roland-Garros etter en intens femsetter i tredje runde tilbake i 2021. 24-åringen er rangert som nummer 32 i verden.
Mange av tennisstjernene har måttet smøre seg med tålmodighet tirsdag på grunn av regnværet i Paris. Det slapp Ruud, for hans kamp gikk på Philippe-Chatrier-banen. Der er det tak, og kampen startet da den skulle.
– Det føles flott å være tilbake her. Dette er en fantastisk bane med fantastiske fans, og jeg føler meg velkommen her, sa Ruud til applaus fra tribunene.
Ruud har tatt seg til finalen i Paris to år på rad og har mange poeng å forsvare på ATP-rankingen. Han har tre Grand Slam-finaler på CV-en. Alle har endt med tap. (NTB)