Zuccas Wild tok ny poengrekord i målfest – sekunder fra keeperslagsmål

Mats Zuccarello og Minnesota Wild vant 8-5 borte mot St. Louis Blues i NHL torsdag. Andre periode hadde seks mål og høy temperatur.
Det ble hett da Ryan Hartman sørget for 5-4 etter pasning fra Zuccarello. Hartman så ut til å skli forbi Jordan Binnington etter scoringen, men kom borti sisteskansen. Binnington fyrte løs mot Wilds spillere og fikk inn en fulltreffer.
Wilds Marc-André Fleury fikk med seg situasjonen fra den andre enden og ville være med i slåsskampen. Han kastet hanskene, men de to keeperne ble stoppet av dommerne.
Binnington fikk matchstraff da kaoset hadde lagt seg.
– For å være ærlig håpet jeg også på en fight mellom keeperne der. Hvem gjorde ikke det? Den andre perioden hadde omtrent alt, sa tidligere keeperstjerne Henrik Lundqvist i TNTs TV-studio, gjengitt av Expressen.
Kampen fullførte en sju dager lang bortetur og den 14. strake kampen med poeng. Det er rekord for Wild som er det heteste laget i NHL om dagen. (NTB)