Zuccarello-feber: Tok hele tre nye målpoeng i seier

Mats Zuccarello scoret målet som brakte Minnesota Wild inn igjen i kampen og sto også for to assists da laget vant 6-3 mot Vancouver Canucks.
Kampen ble spilt i Minnesotas delstatshovedstad Saint Paul torsdag kveld lokal tid.
Nordmannens mål kom etter 18.36 i andre periode og brakte stillingen til 3-3. Han satte inn et håndleddsskudd bak målvakt Thatcher Demko etter en lekker pasning fra Kirill Kaprizov.
De siste minuttene ble det enveiskjøring mot målet til gjestene fra Canada. Etter 18.05 scoret Kirill Kaprizov, før Ryan Hartmann økte til 6-3 bare 42 sekunder senere. Zuccarello hadde assist på begge målene.
Nordmannen passerte nylig 500 målpoeng i NHL-grunnspillet. Med torsdagens scoring og to assists er han oppe i 505.