Wrexham må ut i omkamp i FA-cupen

Les hele artikkelen

Wrexham, som spiller på nivå fem i England, spilte 3-3 mot Sheffield United i FA-cupens fjerde runde. Det er tre divisjoner som skiller lagene.
Sheffield United fikk en drømmestart på kampen, da Oliver McBurnie scoret på et hjørnespark i det andre spilleminutt.
Men, i den andre omgangen fyrte hjemmelaget på alle plugger. Først utlignet James Jones etter 50 minutter spill. Thomas O’Connor satte inn Wrexhams andre mål etter timen spilt.
Gledesrusen til hjemmelaget fikk en brå slutt, da Oliver Norwood ordnet balanse i regnskapet fire minutter senere.
Daniel Jebbison ble utvist etter 71 minutter, uten at kameraene klarte å fange opp situasjonen, men gjestene ble redusert til 10 mann.
Det var høydramatisk på Racecourse Ground, og etter 86 minutter, satte Paul Mullin inn 3-2 til vertene. Det ble et skikkelig leven på tribunene og det så ut som nok en cupbombe skulle bli delt ut av Wrexham.
Sheffield United-forsvarer John Egan satte en stopper for festen til Ryan Reynolds & co, langt inne på overtiden. Han dukket nemlig opp på bakerste stolpe og fikk skutt inn 3-3.
Dermed blir det omkamp på Bramall Lane. Sheffield United-spiller Sander Berge var ikke med i kamptroppen.