West Ham ute av FA-cupen

En forsvarsfeil tidlig i første omgang og et rødt kort kostet dyrt for West Ham som tirsdag røk ut av FA-cupen etter 0-1-tap borte mot Bristol City.
Allerede etter tre minutter snappet Tommy Conway opp en svak pasning i West Ham-forsvaret. Han rundet deretter gjestenes målvakt Lukasz Fabianski før han satte ballen i det åpne målet.
Mannskapet til David Moyes skapte flere store sjanser, men Premier League-klubben fikk ikke hull på byllen.
Kort tid ut i annen omgang ble Saïd Benrahma utvist etter å ha satt knottene i brystet på Joe Williams. Dermed måtte London-klubben avslutte kampen med ti mann, og det ble til slutt tap i Sørvest-England.
Birmingham City tok seg på sin side videre etter 2-1 over Hull, mens Luton er videre etter en 2-1-seier over Bolton.