VG: Viaplay sendte TV 2-kamp igjen: – Veldig alvorlig

Les hele artikkelen

Viaplay har for andre gang denne vinteren sendt en Champions League-kamp som TV 2 har rettighetene til, melder VG.
Avisen skriver at Viaplay onsdag kveld viste storoppgjøret mellom Paris Saint-Germain og Bayern München på kanalen Vsport Ultra HD.
– Vi har sendt et brev til Viaplay i dag fordi de gjentatte ganger har sendt våre eksklusive rettigheter på deres kanaler, senest onsdag, sier kommunikasjonssjef i TV 2, Jan Petter Dahl, til VG.
TV 2 hevder at de har bevismateriale for at Viaplay sendte kampen onsdag kveld. VG skal ha fått tilgang til bilder og video som bekrefter TV 2s påstander.
– Vi ser nå på saken. Det ser ut til at et svært begrenset antall kunder hos én operatør feilaktig hadde tilgang til det danske signalet under kampen i går. Før vi har undersøkt saken nærmere, kan vi ikke kommentere ytterligere, skriver pressesjef i Viaplay, Thomas Horni, til VG.
Det er som TV 2 påpeker, ikke første gang Viaplay har sendt Champions League-kamper denne vinteren. 14. februar sendte også Vsport Ultra HD det første oppgjøret mellom PSG og Bayern München. Da forklarte pressesjefen tabben på følgende vis:
– Den kampen skulle vært geoblocket i Norge, noe den ikke ble. Kampen kom inn fra et signal i Danmark hvor vi har Champions League-rettighetene. Det har rett og slett skjedd en glipp. Dette er ikke noe vi har opplevd før. (NTB)