United slo tilbake etter ydmykelsen – Antony med kunstscoring

Etter en noe rufsete start reiste Manchester United seg betraktelig og vant 4-1 hjemme mot Real Betis i første oppgjør i åttedelsfinalen i Europaligaen.
Dermed ble det en opptur for de rødkledde etter 7-0 borte mot Liverpool i Premier League på søndag.
Brennhete Marcus Rashford sendte hjemmelaget i ledelsen etter seks minutter, før Ayoze Perez utlignet for gjestene med en lekker suser utenfor sekstenmeteren.
Men etter pause våknet de rød djevlene. Og brasilianske Antony fikk Old Trafford til å måpe da han banket ballen i lengste hjørnet fra langt hold. En praktscoring fra kantspilleren.
Kun seks minutter senere doblet Bruno Fernandes til 3-1 med hodet, før spiss Wout Weghorst fikk seg en scoring åtte minutt før fulltid etter en retur.
Andre oppgjør i Spania mot Real Betis spilles torsdag om en uke.