VG: Ingvaldsen mister Diamond League-finalen

Håvard Bentdal Ingvaldsen har blitt syk og blir ikke å se på 400 meter i Diamond League-finalen i Eugene kommende helg, skriver VG.
Ingvaldsen leverte et sterkt løp som ga 3.-plass på 400 meter i Diamond League-stevnet i Brussel fredag. Mor og trener Mari Ann Bentdal opplyser til VG at sønnen våknet med sykdom søndag og at han må stå over finalen i Eugene. En mer problematisk hjemreise enn planlagt var en faktor, skriver avisen.
Ingvaldsen løp inn til 45,07 i Brussel og ble slått bare av Rusheen McDonald fra Jamaica (44,84) og Alexander Ogando fra Den dominikanske republikk (44,93).
Han hadde flere sterke løpere bak seg og kunne notere nok en imponerende plassering i sin gjennombruddssesong. For en drøy uke siden vant han 400 meter i Diamond League-stevnet i Zürich. I VM ble han nummer seks. (NTB)