VĂ„lerenga slet mot tabelljumboen

VĂ„lerenga fikk det overraskende tĂžft i 5-3-seieren borte mot poenglĂžse Comet Halden i eliteserien i ishockey torsdag kveld.
Comet stÄr med -26 i mÄlforskjell etter seks kamper. De hadde 0-16 pÄ sine to siste kamper fÞr torsdagens mÞte med VIF.
Likevel var det vertene som tok ledelsen ett 3.11 minutter takket vÊrt en scoring signert Ugnius Cizas. Østfoldingene fikk holde pÄ ledelsen i nesten 13 minutter fÞr Mikkel Christiansen utlignet for storfavorittene fra hovedstaden.
Rett fĂžr pause fullfĂžrte Villiam Haag snuoperasjonen for VIF, og bare 50 sekunder inn i andre periode Ăžkte Teemu Olavi Lepaus gjestenes ledelse.
Eirik Johansen skapte spenning igjen da han reduserte til 2-3 tre minutter senere, men dessverre for vertene la Anton Karlsson pÄ til 4-2 for VÄlerenga.
Comet ga likevel ikke opp, og med i overkant av ett minutt igjen av kampen reduserte Oscar Nilsson til 3-4. I sluttsekundene styrte Daniel Rokseth inn VĂ„lerengas femte nettkjenning.
Storhamar mÄtte ogsÄ kjempe for poengene i en 2-1-kamp mot Frisk Asker. Gjestene tok fÞringen ved Sander Wold, men Adrian Saxrud Danielsen og Mats Bakke Olsen reddet seieren pÄ hjemmebane.
Stavanger Oilers gjorde jobben pÄ egen is og slo Sparta 1-0, mens Stjernen vant 2-1 over Lillehammer i Fredrikstad. I rundens siste kamp ble det 1-0 til LÞrenskog over nyopprykkede Narvik.