Utland-dobbel sendte RBK videre

Rosenborg hadde god kontroll i kvartfinalen i NM, da Avaldsnes ble feid til side med 4-0. Lisa-Marie Karlseng Utland ble kampens store spiller med to mål etter å ha kommet inn fra benken.
– Jeg tenkte bare at jeg også vil spille cup. Det var artig å komme inn og score mål, sier en smilende Utland.
Trønderne gikk opp i ledelsen etter 17 minutter. Maria Olsvik avsluttet et fint Rosenborg-angrep. Avaldsnes hadde flere sjanser til å utlikne, men Rugile Rulyte i RBK-målet stengte buret med flere gode redninger.
Rosenborg fortsatte å presse i andre omgang, og etter 79 minutter scoret Utland sitt første for dagen. Og få minutter senere økte trønderne til 3-0 og 4-0 med Julie Blakstad og Utlands andre scoring.
De andre semifinalistene i cupen er Sandviken, LSK Kvinner og VÃ¥lerenga.