Ungguttene sendte Manchester City videre i ligacupen

Nivå to-laget Watford ble et par hakk for små for Manchester City.
Det til tross for at de lyseblå spilte et reservepreget lag, hvor blant annet Erling Braut Haaland ikke engang var med i troppen.
Likevel skulle det bare ta fem minutter før hjemmelaget hadde satt den første ballen i mål.
En tabbe fra Watford-keeper Jonathan Bond gjorde at Jack Grealish kunne sende ballen til Jeremy Doku, som enkelt gjorde 1–0.
Den andre skulle komme sju minutter før pause. Matheus Nunes fikk prikkskyte fra rundt 18 meter, og ballen gikk flott ned i hjørnet. Det var 26-åringens første City-mål.
Etter pausen styrte de lyseblå absolutt alt som skjedde på banen, men ballen ville seg ikke i mål. Og det sto ikke på sjansene.
Manchester City hadde tilsynelatende god kontroll på Watford, men fem minutter før full tid skapte Tom Ince spenning da han bøyde ballen i lengste kryss. En vakker scoring, dog særdeles ufortjent.
Nærmere kom gultrøyene aldri, og Manchester City tok seg med det videre til ligacupens fjerde runde.