Uavgjort mellom Elverum og Kiel i mesterligaen

Elverum spilte en knallsterk kamp mot det tyske storlaget Kiel og greide uavgjort 26-26 i siste gruppespillskamp i mesterligaen i håndball.
Elverum har slitt mot europeisk motstand denne sesongen og har kun vunnet én av 14 kamper i mesterligaen. Før siste runde var de garantert sisteplassen.
Sander Sagosens lag trengte derimot poeng for å ta tredjeplassen i gruppen.
Elverum-keeper Emil Kheri Imsgard startet kampen på imponerende vis og hindret Kiel i å lede med mer enn ett mål til pause. Imsgard noterte seg for hele ti redninger de første 30 minuttene, like mange som Kiel-keeper Tomas Mrkva, som også sto en strålende første omgang.
Elverum øynet muligheten for en sjelden europeisk seier i 2. omgang og jobbet seg opp til ledelse ti minutter etter hvilen. Tyskerne slet stort med å komme forbi Imsgard, og greide til slutt ikke mer enn uavgjort mot norsk motstand.
Kampens toppscorer ble Tobias Grøndahl med seks mål. Daniel Blomgren noterte seg for fire nettkjenninger, mens Sagosen satte tre for Kiel. (NTB)