Ruud røk ut før kvartfinalen i Acapulco: – Litt bittert

Natt til torsdag norsk tid tapte tennisesset Casper Ruud tapte mot japanske Taro Daniel i ATP500-turneringen i Acapulco. Ruud er dermed ute av turneringen før kvartfinalen. Det skriver NTB.
– Litt bittert med to matchballer, men sånn er tennis, skriver trener og pappa Christian Ruud i en SMS til NTB og legger til:
– Jeg synes Daniel er bunnsolid og forsvarer seg veldig bra. Casper misser litt for mye på de viktige ballene og har ikke helt marginer på sin side, skriver Ruud, som omtaler sønnens kamp som «ganske bra, egentlig».
Daniel vant med settsifrene 7-5, 2-6, 7–6. Daniel er nummer 125 på verdensrankingen, mens Ruud er ranket som nummer fire. Det var første gang de to møttes på ATP-nivå.
I kvartfinalen møter Daniel enten australske Alex de Minaur eller Jacopo Berrettini.
Ruud karret seg så vidt videre på tirsdag, da kampen mot Guido Andreozzi endte med tiebreak i tredje sett. Det var 24-åringens første kamp siden Australian Open-exiten i januar. Spilleren fra Snarøya har i mellomtiden hatt treningsoppkjøring i Norge.
Ruud kom inn i turneringen som 2.-seedet, men var den høyest rangerte spilleren igjen etter at verdenstoer Carlos Alcaraz måtte trekke seg grunnet en skade.

Les hele artikkelen