Uavgjort for Arsenal i Nederland – Lens sikret europaligaspill

Martin Ødegaard og Arsenal spilte 1-1 mot PSV Eindhoven i den siste puljekampen i mesterligaen. Lens sendte Ørjan Nyland og Sevilla ut av Europa.
Det var allerede før siste gruppespillsrunde klart at Arsenal og PSV avanserer til åttedelsfinale. Kampen mellom Lens og Sevilla skulle avgjøre kampen om å bli nummer tre i gruppen og dermed få europaligaspill på nyåret.
Eddie Nketiah sendte Arsenal i ledelsen like før pause med en god avslutning. Tidlig i annen omgang utlignet hjemmelaget.
Martin Ødegaard startet på benken for Arsenal i kampen, men kom inn etter én time. Fredrik Oppegård ble byttet inn helt på tampen for vertene.
Sevilla-keeper Ørjan Håskjold Nyland er fortsatt ikke kvitt sin fotskade og var dermed ikke med mot Lens tirsdag. Przemyslaw Frankowski sendte Lens i ledelsen før ringreven Sergio Ramos utlignet. På overtid scoret Angelo Fulgini vinnermålet for det franske laget, som skal spille utslagsrunde i europaligaen på nyåret. (NTB)