U21-laget vant etter drømmestart

Norges U21-lag ledet 3-0 innen et kvarter var gått av første omgang i EM-kvalifiseringskampen mot Estland tirsdag. Norge hadde full kontroll over et svakt hjemmelag, og vant til slutt 5-0.
Emil Konradsen Ceide scoret allerede etter fem minutter, før han doblet ledelsen tre minutter senere. Noah Holm satte inn 3-0 etter 12 minutter.
Etter disse hektiske minuttene ble det ikke flere mål i første omgang. I andre omgang økte Håkon Evjen til 4-0 etter 52 minutters spill, før Martin Palumbo satte inn 5-0 like før slutt.
Kampen var den andre i EM-kvalifiseringen for U21-laget. Østerrike ble slått 3-1 i den første kampen. Norge ligger nå på 2.-plass i sin gruppe. Estland har ennå ikke tatt poeng.
EM-kvalifiseringskampen kom ellers ikke i gang før 45 minutter etter varslet kampstart. Banen var ikke vannet, og Norge nektet derfor å spille.