Tuva Hansen og Bayern videre i cupen

Les hele artikkelen

uva Hansen og hennes lagvenninner i Bayern München tok seg kontrollert til kvartfinale i cupen med 6-0 over 3.-divisjonslaget Kickers Offenbach.
Bayern-trener Alexander Strauss gjorde ni endringer i laget som startet 5-0-seieren over Köln i serien sist helg. Tuva Hansen fikk tillit som høyreback og spilte hele kampen.
Laget koblet grepet med to raske mål av Jovana Damnjanovic og Sydney Lohmann midtveis i den første omgangen, men det ble ikke flere mål før det siste kvarteret.
Da raknet det for gjestene. Jill Baijings gjorde 3-0 før 17-årige Alara Sehitler i sin første kamp fra start scoret det fjerde. Pernille Harder kom inn for Damjanovic og scoret de to siste.
Bayern møter Carl Zeiss Jena i kvartfinalen om tre uker, i første kamp etter landslagspausen. Før pausen er det seriekamp mot Essen søndag. Bayern topper tabellen ett poeng foran Wolfsburg.