Tromsø snudde kampen på overtid

Hjemmesterke Tromsø snudde til 3-2-seier mot Odd med to overtidsscoringer lørdag. To scoringer fra tidligere Tromsø-spiller Mikael Norø Ingebrigtsen gav Odd ledelsen 2-1 på Alfheim, en ledelse som stod seg til ett minutt på overtid. Da headet Kent-Are Andreassen inn utlikningen, og Eric Kitolano scoret på straffe fire minutter seinere. Det var Odds første tap siden tidlig i august.
Ingebrigtsen sende Odd i ledelsen etter ni minutter spilt etter en kontant avsluttning med venstrefoden kontant i hjørnet. Tromsø og Felix Winther utlignet like før pause da dansken på vakkert vis fant hjørnet bak Odd-keeper Wahlstedt på første berøring.
Noe som stjal oppmerksomheten på Alfheim var at banemannskapet flere ganger i løpet av kampen slet med flomlysene. Da lysene forsvant og det ble mørkt i det 49. minutt, valgte Tromsø-supporterne å lyse opp stadion selv med egne mobiltelefoner.
– Dette er en spesiell situasjon, beskrev Discoverys kommentator Asbjørn Myhre.
Omsider fikk banemannskapet lysene på igjen og like før timen spilt var Ingebrigtsen tomålscorer. Tromsø-gutten curlet ballen på vakkert vis i lengste hjørne fra sin høyre kantposisjon og fikk sendt et stikk til sin tidligere klubb som ikke ville gi han ny kontrakt i vinter. Det hele ebbet mot en sterk borteseier til Skienslaget, men slik gikk det ikke.