Tottenham slo tilbake etter kalddusj

Les hele artikkelen

Det tok kun seks minutter før Manchester United og Jadon Sancho ga Tottenham en real kalddusj på hjemmebane. Og med det hadde også Sancho, som ikke har scoret på tretten kamper, funnet veien ut av måltørken.
Bortelaget fortsatte å angripe og Sancho var nære ved å bli tomålsscorer kort tid senere, men Ivan Perisic på streken headet unna. Etter det kom sjansene som perler på en snor for Manchester Untied som i stor grad dominerte i første omgang. Før pause økte de ledelsen da Rashford satte 2-0.
Tottenham og Harry Kane kom til noen sjanser, men det ble med det. Idet lagene gikk til pause ble Tottenham-spillerne møtt med en massiv pipekonsert, tydelig misfornøyd med bortelagets dominans.
Etter hvilen fikk hjemmelaget starten de ønsket seg, men en heading av Clément Lenglet`s endte over tverrliggeren. Pedro Porro banket imidlertid nytt liv i kampen da han reduserte til 2-1. Både Son, Kane, og Perisic hadde flere sjanser på mål, og med drøyt 10 minutter igjen kom Son med utlikningen de hadde kjempet for.