Thorstvedt og Sassuolo seiret over bunnsliter på overtid

Kristian Thorstvedts Sassuolo vant 3–2 over bunnsliter Cremonese i italienske Serie A. Thorstvedt ble byttet inn etter 68 ordinære spilleminutter, mens Emil Konradsen Ceïde satt på benken hele kampen.
Armand Lauriente sendte hjemmelaget i ledelsen etter knappe halvtimen, og Sassuolo økte ledelsen med mål fra Davide Frattesi like før pause.
Reduseringen fra Cyriel Dessers tente en gnist i bortelaget etter 63 minutter, og nøyaktig 20 minutter senere utlignet samme mann til 2–2.
På overtiden sikret Nedim Bajrami seier til hjemmelaget, etter et vakkert angrep initiert av Thorstvedt.
Bortelaget fikk corner da overtiden på seks minutter var spilt. Men dommeren blåste av. Cremonese raste mot dommeren etter den merkelige avgjørelse og flere gule kort ble utlevert. Det går mot nedrykk for Cremonese, mens Sassuolo ligger på 13.-plass i Serie A.