Chelsea-duo nærmer seg spilleklar for presset Potter

Les hele artikkelen

Både Reece James og Christian Pulisic kan komme til å spille for Chelsea i tirsdagens mesterligakamp mot Borussia Dortmund.
London-klubben må slå tilbake fra 0-1-tapet på bortebane om det skal bli avansement til kvartfinalen i mesterligaen. Chelsea har slitt denne sesongen til tross for at de har forsterket seg stort og brukt masse penger.
Det har gjort at presset på manager Graham Potter har økt. Foran tirsdagens kamp har han imidlertid fått gode nyheter på skadefronten. Pulisic er tilbake i troppen, mens James blir vurdert helt inn mot kampstart.
Midtbaneprofilen N’Golo Kante, som har vært ute av spill siden august, nærmer seg også comeback, men Dortmund-kampen kommer for tidlig for ham, sa Potter på mandagens pressekonferanse, ifølge Sky Sports.
Franskmannen er tilbake i trening.
– Det er komplekst med ham siden han har vært så lenge ute. Han kan ikke spille 90 minutter helt ennå, men vi er glade for å ha ham med oss, sa Potter.
Chelsea ligger på tiendeplass i Premier League og er ute av FA-cupen. Mesterligaen er deres eneste håp om å få med seg et trofé denne sesongen.
(©NTB)