The Athletic: Haaland har sagt ja til City

Les hele artikkelen

The Athletic og den vanligvis troverdige journalisten David Ornstein melder at Erling Braut Haaland har godkjent en mulig overgang til Manchester City.
De skriver at det gjenstår fortsatt detaljer, som betaling til Dortmund og enkelte elementer i Haalands kontrakt.
Derfor er overgangen ikke nødvendigvis i boks helt ennå.
– Jeg har ikke noe svar på spørsmålet ditt. Jeg har andre ting å tenke på enn hva som skal skje neste sesong, sa Pep Guardiola om Haaland-ryktene tirsdag.
TV 2 hevder imidlertid at Haaland ikke har tatt en endelig avgjørelse ennå.
Det har lenge vært ryktet at City og Real Madrid er de to mest aktuelle klubbene for nordmannen.
Fotballekspert Lars Tjærnås følger Haaland tett som kommentator for Viasport. Overfor NRK har Tjærnås vært tydelig på at Pep Guardiolas mannskap er det mest logiske klubbvalget for den norske spissen.
– Jeg har alltid tenkt at Manchester City vil være førstevalg på grunn av flere ting: Deres behov for en sånn spiller, muligheten til å komme til sjanser, vinne pokaler og historikken til faren. Men jeg kan selvsagt ta feil, sa Tjærnås til NRK nylig.
Det er ikke bekreftet fra offisielt hold, men flere troverdige aviser har over lang tid rapportert at Haaland har en utkjøpsklausul på 80 millioner euro. Småpenger ut fra den reelle markedsverdien hans, noe som gjør at det neppe vil være en avtalebryter for den klubben som får tilslaget fra Team Haaland.