Sterling herjet mot Luton

Chelsea sikret sin første seier i Premier League denne sesongen da Luton ble slått 3-0 fredag. Raheem Sterling scoret to mål og hadde en målgivende pasning.
Den engelske angrespilleren scoret kampens første mål da han førte ballen forbi flere Luton-forsvare og satte ballen kontant i nettmaskene etter 17 minutter.
– Det der er for enkelt i Premier League, sa Viaplay-ekspert Tor Ole Skullerud om nyopprykkede Lutons forsvarsspill.
Luton fikk en god mulighet et kvarter etter hvilen, men klarte ikke utnytte den. Noen minutter senere slo Malo Gusto lavt inn i feltet og Sterling doblet ledelsen.
Senere var Sterling servitør da han ga den senegalesiske spissen Nicholas Jackson en enkel jobb med å øke til 3-0. Det var nysigneringens første mål for de blåkledde. (NTB)