Hovland giret om – tre birdier på rad

Les hele artikkelen

Golfesset Viktor Hovland har spilt seg stort opp etter en treg start på annen runde av PGA-tourmesterskapet. Nordmannen er helt i tetsjiktet.
Etter birdier på hull fire og seks, gikk han på en bogey på det sjuende hullet. Nordmannen havnet i problemer og greide ikke redde seg, som han ellers har vært veldig god til i ukens turnering.
Etter fire strake par skaffet han seg deretter tre strake birdier, noe som sendte ham opp på 14 slag under par og i delt ledelse. Hovland har noen hull igjen på annen runde.
I PGA-sesongens siste turnering i Atlanta i delstaten Georgia startet spillerne med minusslag basert på hvilken plassering de innehar på PGA-touren denne sesongen. For Hovlands del var det åtte slag. Torsdag åpnet han med en runde på to slag under par og var i delt ledelse foran annen runde.
Hovland kom til den siste turneringen i PGA-sluttspillet med seier sist uke. Den ga nordmannen 38 millioner kroner i premie og førte ham opp på annenplass i sammendraget.
Vinneren av turneringen i Atlanta blir også seierherre på PGA-touren denne sesongen. Tour Championship har en førstepremie på hele 190 millioner kroner.(NTB)