Sterk borteseier for AZ Alkmaar mot Lazio

Nederlandske AZ Alkmaar snudde til seier i første üttedelsfinalekamp i herrenes serieliga mot italienske Lazio tirsdag kveld.
Lazio startet best og tok ledelsen etter 18 minutter med et oppskriftsmessig angrep startet av Felipe Andersson, hvor Pedro avlsuttet med volley.
AZ slapp mer og mer til i kampen og like før pause brøt Tijani Reijnders en svak pasning fra Lazio-kaptein Sergej Milinkovic-Savic. Svenske Jesper Karlsson fikk ballen og sendte den videre til Vangelis Pavlidis som utlignet for bortelaget.
Karlsson bidro med assist pĂĽ ny, da Milos Kerkez satte vinnermĂĽlet etter 62 ordinĂŚre spilleminutter.
Med en sterk 2-1 seier har AZ Alkmaar ett bein i kvartfinalen før neste kamp pü hjemmebane.
De øvrige üttedelsfinalekampene spilles torsdag og returkampene spilles neste uke.