Sørloth jaktet toppscorertittel – Ut med skade

Les hele artikkelen

Alexander Sørloth jaktet toppscorertittelen i Spania, men måtte gå av banen etter bare 13 minutter med skade i kampen mellom Osasuna og Villareal.
– Veldig trist dette. Hadde mulighet til å bli historisk toppscorer i La Liga, sier TV 2-kommentator Petter Bø Tosterud.
Sørloth avsluttet fra spiss vinkel og tok seg til baksiden av låret da skaden oppstod. Han la seg ned inne i 16-meteren. Og han så ikke optimistisk da han gikk langs sidelinjen.
– Det som skulle bli en minnerik dag med positivt fortegn, kan i stedet bli husket som den dagen det ikke skulle gå, utbrøt Bø Tosterud.
Sørloth lå på førsteplass på toppscorerlisten i La Liga før siste serierunde. Men fredag satte Gironas Artem Dovbyk press på Sørloth da han scoret tre mål i 7–0 seieren mot Granada.
Deretter viste det seg at Sørloth måtte bytte på grunn av saden. Han gikk umiddelbart mot garderoben.
For en trist måte å avslutte en fantastisk sesong på, skriver mangeårig La Liga-journalist Sid Lowe på X.
Kampen pågår fortsatt og stillingen er 1–0 til Osasuna.
Dermed liger det an til at Dovbyk blir toppscorer i spansk La Liga, før Jude Bellingham og Real Madrid avslutter sesongen lørdag kveld. Det hører med til sjeldenhetene at spillere som ikke spiller for Real Madrid eller Barcelona blir toppscorere i Spania.