Sørloth-innhopp da Real Sociedad tok nytt steg mot CL-spill

Alexander Sørloth startet på benken, men spilte siste halvtime og bidro til det siste målet da Real Sociedad slo Osasuna 2-0 på bortebane.
Seieren innebærer et nytt langt steg mot mesterligaspill neste sesong. Det er nå åtte poeng ned til Villarreal på 5.-plass, som riktignok har en kamp mindre spilt.
Et selvmål av keeper Sergio Herrera etter fem minutter ga Real Sociedad en tidlig ledelse i Pamplona. Han sleivet først med et utspark, og i det påfølgende angrepet fomlet han Anders Barrenetxeas innlegg fra dødlinja i eget mål.
Det sto fortsatt 0-1 da Sørloth kom inn, og det var også stillingen da kampen gikk inn i sitt siste minutt.
Da var nordmannen råsterk med ryggen mot mål. Hardt presset av forsvareren Juan Cruz skjermet han ballen og satte opp Mikel Merino, som spilte videre til Takefusa Kubo. Japaneren vendte av en motspiller og skjøt i mål. NTB)