Crystal Palace seiret i målfest

Målene kom på rekke og rad i første omgang da Crystal Palace vant 4-3 i et fartsfylt byderby hjemme mot West Ham i Premier League lørdag.
Tomas Soucek sendte West Ham i ledelsen etter ti minutter, men Jordan Ayew, Wilfried Zaha og Jeffrey Schlupp scoret Palace-målene som vendte kampen.
Etter 36 minutter reduserte Michail Antonio og ga gjestene nytt liv i oppgjøret, før Eberechi Eze scoret på straffespark etter å ha blitt lagt i bakken av Nayef Aguerd. Med kvarteret igjen reduserte Aguerd, men nærmere kom ikke West Ham i London-derbyet.
Seieren tar Palace forbi Chelsea på tabellen, men sistnevnte har to kamper til gode. Roy Hodgson gjorde comeback da han tok over Crystal Palace i slutten av mars.
West Ham har hatt en tung sesong og har fem poeng ned til Leicester under nedrykksstreken. (NTB)