Solbakken med fra start da Roma gikk på bortetap

Ola Solbakken var med i startoppstillingen, men ble byttet ut da Roma røk 1-3 for Atalanta i italiensk Serie A mandag.
Roma kunne kommet à jour med tredjeplasserte Juventus med seier, men Jose Mourinhos mannskap måtte i stedet reise poengløse hjem til hovedstaden.
Mario Pasalic og Rafal Toloi scoret hjemmelagets to første mål. Det andre kom 16 minutter før full tid. Da så kampen punktert ut.
Etter 83 minutters spill tente imidlertid Lorenzo Pellegrini et lite håp for Roma, men minuttet etterpå slo Atalanta tilbake med 3-1-scoringen til Teun Koopmeiners.
Seieren løftet vertene opp på sjuendeplass på Serie A-tabellen. Kun fire poeng skiller opp til fjerdeplasserte Roma med sju serieomganger igjen.
Ola Solbakken ble byttet ut etter 65 minutter mandag. Inn kom Stephan El Shaarawy. (NTB)