Ny Norge-seier i curling-VM

En kjempeomgang banet vei for en ny seier for Martine Rønning og Mathias Brænden i curling-VM for blandede lag i Sør-Korea. Sveits ble slått 7-5.
Det betyr at det norske laget har tatt fem seirer av fem mulige så langt i mesterskapet. Lagene innledet tirsdagens kamp jevnt og ingen fikk et skikkelig grep på kampen før Sveits stjal ett poeng i omgang fem. Da knallet imidlertid Rønning og Brænden på med fem poeng i den neste omgangen og sikret på lang vei seieren.
Sveits reduserte til 5-7 i den åttende omgangen, men etter det valgte de å gi seg i hallen i Gangneung.
Neste kamp er mot Japan tirsdag formiddag. De har også vunnet sine fem første kamper og er den første skikkelige tøffe motstanderen for den norske duoen. De har også til gode å møte USA, som står med 4-1 etter fem oppgjør.
Det gjenstår fire kamper i puljespillet. Vinnerne av de to gruppene går rett til semifinale, mens toerne og treerne spiller kvartfinaler. (NTB)