Skottland slo Georgia etter overvann-utsettelse

Skottland slo Georgia 2–0 i EM-kvalifiseringen og topper med det Norges gruppe overlegent. Kampen ble satt på vent i en time og 40 minutter på grunn av overvann.
Norge fikk ikke hjelp av Georgia til å ta innpå Skottland, og de norske sjansene til å sikre EM-billett ble enda mindre tirsdag selv om Ståle Solbakkens lag slo Kypros klart.
Skottene sikret seg en 1-0-ledelse i det sjette spilleminutt, men like etter oppsto det diskusjoner som endte med at dommer István Vad sendte spillerne i garderoben.
Georgierne protesterte mot Callum McGregors ledermål fordi det var så mye vann på banen. De ble ikke hørt, og målet ble stående.
Skottland økte ledelsen kort tid etter pause med et mål fra Scott McTominay. Manchester United-spilleren har fem mål på Skottlands tre hjemmekamper i kvalifiseringen.
McTominays mål ble også kampens siste, og resultatet ble 2–0 til skottene.
Skottland har for første gang vunnet sine fire første kamper i en kvalifisering. Etter mirakelvendingen mot Norge i Oslo lørdag er laget suverent på tabelltopp.