Følte press fra Uefa om å fullføre kampen: «hold kjeft og gjør det dere blir bedt om»

Les hele artikkelen

Georgias trener Willy Sagnol mener Uefa satte ett massivt press for fullføre tirsdagens landskamp mot Skottland, til tross for enorme vannmengder på banen. Det melder NTB.
Kampen ble stoppet underveis som følge av overvann på banen, og det tok totalt tre og en halv time å gjennomføre landskampen som Skottland til slutt vant 2–0.
Georgia-treneren sier ifølge skotske The Herald at både han og Skottlands trener Steve Clarke ga beskjed om at kampen måtte stoppes allerede etter tre minutter. Fjerdedommeren skal så ha sagt at kampen ikke kunne stoppes før en Uefa-delegat kom ned.
Tre minutter senere scoret Skottland og like etterpå tok dommer István Vad avgjørelsen om å avbryte kampen.
– Ting ville sett veldig mye annerledes ut, hvis de hadde stoppet kampen da Steve (Clarke) og jeg sa ifra i forkant av målet. Det ville gjort ting lettere og mindre stressende for alle sammen. Vi startet kampen igjen etter å ha blitt satt under et massivt press fra Uefa, mener Sagnol og fortsetter:
– For meg var det mangel på respekt. Vi følte at de betraktet oss som objekter. Det var i grunn «hold kjeft og gjør det dere blir bedt om å gjøre». Men det hadde ingenting med resten av kampen å gjøre fordi forholdene var like for begge lag.