Sigeren glapp for Vipers

Vipers Kristiansand leidde hele kampen, men i sluttsekunda utlikna FTC Hungaria til 26–26 og sikra eitt sterkt poeng i meisterligaen i handball.
Sørlendingane kom til kampen med håp om å slå tilbake etter 30-32-tapet for Bietigheim borte i førre runde. Det var lagets første tap etter 31 strake sigrar. Laurdag scora Anna Vjakhireva åtte mål for den regjerande meisterligavinnaren, men det heldt ikkje til seier.
Vipers leidde 14–12 ved pause, og det heldt fram jamt også i annan omgang. Vipers drog først ifrå, men heimelaget gav seg ikkje og kjempa seg tilbake. Katrine Lunde stod godt for Vipers og hadde tidleg i andre omgang ein redningsprosent på over 40. Det tok lagvenninnene vare på og sette de fleste av sine ballar i mål på motsett side.
Med 20 sekund igjen utlikna FTC, og Vipers greidde ikkje score i det siste angrepet.
Vipers ligg à poeng med Bietigheim og CSM Bucuresti på tabelltopp, men begge dei to sistnemnde har éin kamp til gode. Dei spelar sine kampar søndag.