Sevilla møter Roma i Euopaliga-finalen

Les hele artikkelen

Jose Mourinhos Roma er klare for finalen i Europaligaen. Torsdagens bortekamp mot Bayer Leverkusen endte 0-0, og dermed ble det ene målet Roma klarte å sette inn i hjemmeoppgjøret avgjørende.
Jose Mourinho har en imponerende karriere i de europeiske cupturneringene, med to mesterligatrofeer (Porto 2004 og Inter 2010) og én europaliga-tittel (Manchester United 2017), i tillegg til fjorårets conferenceligatriumf.
Finalemotstander for italienerne blir spanske Sevilla. Det er klart etter at torsdagens reurkamp gikk til ekstraomganger. Den første kampen endte 1-1. Torsdag ga Dusan Vlahovic Juventus ledelsen etter 65 minutter, mens Suso utlignet til 1-1 i det 71. spilleminutt.
Fem minutter ut i den første ekstraomgang ble Erik Lamela den store Sevilla-helten da han satte inn det avgjørende målet. Marcos Acuña ble utvist med fem minutter igjen, tilsynelatende fordi han ikke tok et innkast raskt nok, men Sevilla klarte å ri av det italienske presset.