Sensasjonslaget Girona måtte nøye seg med ett poeng

Girona har sjokkert i La Liga-innledningen, men mandag ble det med ett poeng etter 1-1 hjemme mot Athletic Bilbao. Dermed er Real Madrid fortsatt serieleder.
Det ene poenget betydde nemlig at Girona ikke klarte å ta tilbake serieledelsen. Real Madrid overtok tabelltoppen et døgns tid tidligere etter 3-0-seieren over Cádiz søndag.
Det så imidlertid bra ut for Girona som tok ledelsen på eget gress mandag. Ukrainske Viktor Tsyhankov fikset ledelse etter ti minutters spill i annen omgang.
Det så en stund ut til å kunne gi en ny seier, men drøyt midtveis i omgangen utlignet Inaki Williams for bortelaget.
Girona forsøkte å legge press på Athletic Bilbao i avslutningen, men fikk ikke scoringen som igjen ville gjort klubben til serieleder.
Etter 14 serierunder har både Real Madrid og Girona 35 poeng, men førstnevnte er foran på målforskjell. (NTB)