Sarpsborg 08 filleristet Tromsø

Sarpsborg nedsablet Tromsø med 5-2 på Alfheim i Eliteserien i fotball søndag kveld. Det er seks år siden Sarpsborg har scoret like mange i Eliteserien.
Sarpsborg kom til nord med selvtillit etter 1-1 mot Rosenborg sist, og det tok bare 13 minutter før de tok ledelsen. Tobias Heintz ble kreditert målet etter at han fikk en fot på ballen og fikk pirket ballen forbi Tromsø-keeper Jakob Haugaard.
20 minutter senere doblet Sarpsborg. Kent-Are Antonsen tapte en duell utenfor 16-meteren, og ballen havnet hos Guillermo Molins. Han la ballen tilbake til upressede Jonathan Lindseth som scoret enkelt på Alfheim for annet år på rad.
Tromsø reduserte omtrent i 1. omgangs siste sekund. Målet lå litt i luften. Jostein Gundersen satte hodet på corneren til Sakarias Opsahl, og der satt den bak Sarpsborgs målvakt Anders Kristiansen.
Guillermo Molins og Mikkel Maigaard scoret to kjappe tidlig i 2. omgang, og dermed var løpet kjørt for hjemmelaget selv om Kent-Are Antonsen satte inn et trøstemål før Maigaard scoret scoret sitt andre for kvelden med fem minutter igjen å spille. (NTB)