Sander Sagosen ut med skulderskade i Kolstads CL-kamp mot Zagreb

Sander Sagosen pådro seg en skulderskade og ble sendt til sykehus for undersøkelse, men Kolstad vant likevel mesterligakampen mot Zagreb 29-25.
Med en sterk 2. omgang tok Kolstad sesongens første mesterligapoeng etter klare tap i de to første kampene. Laget fikk revansj mot Zagreb etter to tap i CL-gruppespillet forrige sesong.
– Det var veldig deilig, for det var et slagsmål utpå der. Vi klarer å snu det i en avgjørende fase, det liker jeg godt, sier trener Christian Berge til NRK.
Sagosen dominerte innledningsvis og scoret med sine tre første avslutninger da Kolstad skaffet et grep om kampen. Han hadde også tre assist.
I det 11. minutt var det knuffing mellom ham og gjestenes strekspiller Roko Trivkovic i et Zagreb-angrep. Etter at Torbjørn Bergerud reddet avslutningen, var Sagosen i ferd med å plukke opp ballen da Trivkovic dyttet ham i ryggen og han falt forkjært på høyre skulder.
Han gikk ut med tydelige smerter og forsvant noe senere i garderoben.
– Han er på sykehuset og tar bilde. Vi får se hva de viser, sa fysioterapeut Tommy Remen til TV 2 etter kampen. (NTB/NRK)