Salvesen med drømmedebut for Viking – slo Rosenborg ut av cupen

Les hele artikkelen

To måneder etter at han takket nei til Viking ombestemte Lars-Jørgen Salvesen seg. Spissen ble tidligere denne uken solgt fra Bodø/Glimt til Viking og debuten kunne ikke gått stort bedre.
På stillingen 0-0, etter 58 minutter, ble han byttet innpå. Sander Svendsen sendte Viking i ledelsen fem minutter senere med et pent plassert skudd fra 17-18 meter og ytterligere tre minutter senere var det Salvesen sin tur.
Spissen fikk ballen rundt midstreken og førte han ballen oppover. Fra 18-19 meter fyrte han av og fikk se ballen suste inn i hjørnet, bare åtte minutter etter at han ble byttet innpå.
– Det kunne ikke blitt bedre enn det, sier Salvesen etter kampen.
– Det er slikt man ligger og drømmer om. Det var bare utrolig deilig å se den gå inn. Da jeg fikk mye rom der til å løpe i, så var jeg egentlig ikke i tvil om at jeg skulle skyte.
Viking hadde med det god kontroll i resten av kampen og kontrollerte inn til en 2-0-seier.
I neste uke kvartfinaler, som spilles 18. og 19. mars, blir det et gjensyn med gamle lagkamerater for Salvesen. Da skal Viking ta turen til Bodø for å spille mot Bodø/Glimt.