Maanum-mål mot Eikelands Reading – Terland-scoring ikke nok for Brighton

Frida Maanum scoret Arsenals andre mål da Amalie Eikelands Reading ble slått 4-0 i den engelske superligaen for kvinner.
Kim Little sendte vertene i føringen på straffe allerede etter fire minutter, før Maanum doblet rødtrøyenes ledelse rett før pause. Etter hvilen ble vondt til verre for gjestene da Emma Mukandi satte ballen i eget nett, før Leah Williamson satte inn vertenes fjerde mål for kvelden.
Maanum ble byttet ut etter en times spill, mens Eikeland spilte kampen ut for Reading.
I toppkampen mellom Chelsea og Manchester United scoret australske Sam Kerr kampens eneste mål for blåtrøyene og sikret tabelltopp i den engelske superligaen.
Elisabeth Terland scoret i Brightons 1-2-tap for Manchester City. Den norske spissen utlignet etter 33 minutter, men Khadija Shaws måldobbel sikret City-seier.
Celin Bizet Ildhusøy kom inn med en drøy halvtime igjen i Tottenhams 1-2-tap for Liverpool, mens Elise Stenevik kom inn tidlig i 2. omgang da Everton spilte 0-0 mot Leicester.