Salah ble historisk etter perlescoring

Les hele artikkelen

Liverpool vant 2–0 hjemme mot Bologna og har dermed fått en glimrende start på seriespillet i Mesterligaen, etter at de også vant 3–1 borte mot AC Milan i den første runden.
Onsdag startet også Liverpool klart best og tok ledelsen etter allerede ti minutter, da Mohamed Salah svingte inn ballen fra høyresiden og Alexis Mac Allister styrte ballen trygt i mål.
Men så var det Bologna som tok over. Bortelaget var gode i presset og vasket frem den ene store sjansen etter den andre. To ganger smalt det også i metallet, men det sto 1–0 til pause.
I den andre omgangen vippet det lenge frem og tilbake, før Salah dukket opp et kvarter før slutt. Egypteren skar seg inn fra høyresiden og limte ballen opp i krysset. 2–0 og dermed var det full kontroll for Liverpool.
– Høy, høy klasse, var dommen til TV 2s ekspertkommentator, Brede Hangeland.
Scoringen var Salahs 45. i Mesterligaen, noe som gjør at han nå er alene som den mestscorende afrikaneren i turneringen. Før kampen sto både Salah og Didier Drogba fra Elfenbenskysten med 44 mål i Mesterligaen.
Syv lag har vunnet begge de to første kampene i seriespillet i Mesterligaen denne sesongen, med Borussia Dortmund på topp med best målforskjell. Liverpool ligger på femteplass.