Ruud svarer om gressvitsen: – Ble tatt altfor seriøst

Casper Ruud gleder seg til Wimbledon, som er neste Grand Slam-turnering på tenniskalenderen. I fjor slo han av en vits som ble tatt altfor seriøst, sier han.
Ruud snakket med pressen etter finaletapet for Novak Djokovic i Roland-Garros søndag. Der startet nordmannen bra, men tapte til slutt i tre strake sett for annet år på rad på rødgrusen i Paris.
Da spørsmålene om møtet med Djokovic var ferdige, gikk nordmannen over til å snakke om hva som skjer videre denne sesongen. Først venter en god pause hjemme i Oslo og finvær, før turen etter hvert går til London og Wimbledon-turneringen. Den spilles første halvdel av juli.
Da nordmannen ble spurt om sitt forhold til gress i fjor, tøyset han med at gress er for golfspillere.
Svaret fikk mye oppmerksomhet, og etter finaletapet i Roland-Garros søndag, sa Ruud at han egentlig liker å spille på gress og at vitsen ble tatt ut av kontekst.
– I fjor sa jeg at gress er for golfspillere, men den vitsen ble tatt altfor seriøst. Jeg synes det er gøy å spille på gress, men det passer meg ikke så bra. Hvis det er en tid i sesongen hvor det er greit med pause etter en lang grussesong, så er det gressesongen. Det er derfor jeg ikke spiller så mye, sa Ruud og la til:
– Jeg liker golf og jeg liker Wimbledon. Det er et fint underlag. (NTB)

Les hele artikkelen