Heltne Nilsen brant straffe – poengdeling mellom Brann og LSK

Sivert Heltne Nilsen kunne bli tomålsscorer og den store helten for Brann hjemme mot Lillestrøm, men Brann-kapteinen brant et straffespark og det endte 2–2.
Lillestrøm fikk den beste starten i Bergen og gikk til pause med 1–0 etter at Eskil Edh hadde sendt gjestene i føringen mot spillets gang.
Men etter hvilen snudde Brann kampen på tre minutter. Først var Heltne Nilsen sikker fra elleve meter før Ole Didrik Blombergs fantastiske forarbeid ble omgjort til mål av Niklas Castro.
Lillestrøm hadde derimot ikke gitt seg og Kristoffer Tønnessen reduserte til 2–2 etter et lurt frisparktrekk. Det ble også sluttresultatet etter at Heltne Nilsens andre straffespark for kvelden ble reddet av LSK-keeper Mads Hedenstad Christiansen.