Real Madrid tok første stikk i kampen om semifinaleplass

I det første kvartfinalemøte i Mesterligaen mellom Real Madrid og Chelsea fikk førstnevnte bevist at favorittstempelet var fortjent. Kampen på Santiago Bernabéu endte 2-0 til spanjolene.
Real Madrid tok kontroll fra start, men lot Chelsea slippe til med et par farlige kontringer i første omgang. Men etter en retur på skuddet fra Vinícius, dyttet Karim Benzema ballen i mål til 1-0.
Etter det så favorittene seg aldri tilbake.
Ett kvarter inn i andre omgang gjorde Chelsea jobben enda vanskeligere for seg selv. Ben Chilwell ble litt for ivring på egen banehalvdel, og nappet Rodrygo i armen. Det sendte brasilianeren i piruett like utenfor straffefeltet, og Chillwell måtte med det takke for seg. Chelsea ble da kun ti menn på gressmatten den siste halvtimen.
Marco Asensio hadde kun vært på banen i tre minutter, før han økte Real Madrids ledelse til 2-0. Fra 17 meter trilte han ballen gjennom beina på Fofana, og inn i hjørnet bak en sjanseløs Kepa i mål.
Godt inn i overtiden ble innbytter Mason Mount plutselig alene i boksen. Men Antonio Rüdiger blokkerte Chelseas sjanse, og kampen endte 2-0.
Lagene møtes til returoppgjør i London tirsdag 18. april.