Real Madrid snudde til seier etter tidlig baklengsmål

Federico Valverde og Joselu scoret målene da Real Madrid vendte 0-1 til 2-1-seier mot Real Sociedad i La Liga søndag.
Dermed topper Real tabellen i spansk fotball med full pott etter fem kamper. Barcelona følger to poeng bak.
Den spanske hovedstadsklubben fikk en marerittstart på kampen da Ander Barrenetxea sendte Sociedad i ledelsen allerede etter fem minutter.
Ledelsen sto seg til pause, men umiddelbart etter hvilen utlignet midtbanespiller Valverde til 1-1. Snuoperasjonen var et faktum kvarteret senere da Fran Garcia gjorde forarbeidet til Joselus 2-1-fulltreffer.
33 år gamle Joselu ble kjøpt av Real Madrid i 2009 og debuterte for A-laget i 2011. Selv om han på to innhopp i ligaen og cupen scoret i begge kampene og var toppscorer for B-laget, ble han solgt sommeren 2012. Etter flere år i både tysk Bundesliga og Premier League, har spissen virkelig fått fart på karrieren de siste årene. I Alavés scoret han 11, 11 og 14 mål i LaLiga på tre sesonger, før han forrige sesong scoret 16 mål for Espanyol – tredje mest i LaLiga. Det førte også til debuten for det spanske landslaget, hvor han scoret to mål som innbytter mot Norge i debuten. Joselu returnerte til Real Madrid på lån i sommer. (NTB/NRK)