Real Madrid nådeløse mot Chelsea: – Så nære du kommer latterliggjøring

Real Madrid er klare for semifinalen i mesterligaen etter å ha slått Chelsea 4-0 sammenlagt over to kamper i kvartfinalen. Spanierne hadde med seg en 2-0-ledelse inn til returkampen på Stamford Bridge, etter scoringer fra Karim Benzema og Marco Asensio i det første oppgjøret.
Tirsdag kveld spilte Chelsea seg til en enorm sjanse på overtid i første omgang, men Marc Cucurella klarte ikke å få ballen forbi Thibaut Courtois i Real Madrid-målet.
13 minutter etter hvilen sendte i stedet Rordrygo de hvitkledde fra den spanske hovedstaden opp i 3-0, da han avsluttet en rask overgang på klinisk vis.
Ti minutter før full tid var samme mann nok en gang sist på en strålende Real Madrid-overgang.
– Så nære du kommer latterliggjøring av en motstander i Champions League, sa TV2s ekspertkommentator og Norges tidligere landslagskaptein Brede Hangeland da.
Dermed kan Real Madrid fortsette jakten på sin 15. seier i den gjeveste europacupen. Men i semifinalen venter tøffere motstand i vinneren av duellen mellom Bayern München og Manchester City. Der har City tre mål å gå på før onsdagens returkamp.